THE-LAB-1

THE THINKING

 

Wingmanilla suosimme asiallista lähestymistapaa. Teemme mahtavia tuotteita, joita on helppo ymmärtää ja jotka tekevät juuri sen, mitä mies haluaa niiden tekevän.

Miesten tekemät miehille, pidämme sitä uskottavana ja tiedämme mikä toimii nopeatempoisessa elämässä. Aina keskittyneenä tekemään elämästä hieman parempaa.

 

Voit olla varma, että meidän tuotteitamme ei ole testattu eläimillä. Koskaan ole eikä koskaan tule olemaan.

 

Voimme ylpeänä sanoa, että kaikki tuotteemme on valmistettu Britanniassa.

SKIN-image-2

SKIN FUEL

 

Huolehdi ihostasi, näytät paremmalta ja tunnet itsesi paremmin. Et tarvitse 10-askeleen vuorokausirytmiä, meidän 3-askeleen järjestelmä kattaa olennaisen:

  1. SCURB - kuorii ja puhdistaa
  2. WASH - puhdistaa ja ravitsee kuivattamatta
  3. MOISTURISER - kosteuttaa, korjaa ja poistaa kiillon rasvaamatta

Kaikki Skin Fuel-tuotteet ovat täynnä vitamiineja. Meidän alkuperäistuotteet hyödyntävät ginsenjuuria antamaan energiaa ja aktivoimaan ihoasi sillä välin kun herkemmälle iholle sopiva vaihtoehto aloe vera auttaa rauhoittamaan helposti ärtyvää ihoa.

 

Vahvista ihosi luonnollista vastustuskykyä ja saa itsesi näyttämään raikkaalta.

3in1

3-IN-1 MULTI-GEL

 

Juurtuneena teoriassa, jossa vähemmän on enemmän, meidän monitoimiset 3-in-1 tuotteet antavat mahdollisuuden hius- ja vartalopesuun sekä parranajoon samasta pullosta. Täydellinen elämälle ohituskaistalla tai seuraavalle eeppiselle road tripille.

 

Kehitimme virkistävän suihku- ja shampoogeelin, joka on rikastettu aloe veralla ja joka tuottaa myös tarkan ajotuloksen. Yksinkertainen mutta tehokas, kolmella eri tuoksulla:

  1. Citrus Charge - Lemon, Mandarin + Coconut
  2. Jet Fuel - Wood, Spice + Fuel aviation
  3. Mint Boom - Spearmint + Peppermint

Elämäntapa täyttää suorituskyvyn. Säästää aikaa, vaivaa, tilaa.